Megalkottuk blog szabályzatunkat, mely az alábbi pontokból áll. A szabályzat változhat, ezért az olvasók felelőssége figyelemmel kísérni.

 

A 7szilva blog (továbbiakban blog) magánszemély kezdeményezése, mely nem tulajdona egyetlen vállaltnak, hivatalnak vagy oktatási intézménynek sem.

A blog elsődleges célja az információnyújtás és az olvasók segítése, amely tevékenységért a blog szekesztői és tuljadonosai semmilyen ellenszolgáltatást nem kérnek. 

A blog szerkesztői nem tesznek közzé fizetett hirdetéseket. Kivételt képeznek az olyan reklámok, amiket információ nyújtásának okán teszünk közzé.

A blog rendelkezik e-mail címmel, mely a blog oldalsávjában található.

A blog e-mail címére beérkező leveleket nem adjuk ki harmadik személynek, és nem tesszük közzé a blogon, kivéve, ha a levél írója ezt külön kéri, vagy engedélyt ad rá.

A blog e-mail címéről küldött válaszlevelek nem tartalmaznak reklámanyagokat az e-mail írója által, viszont belekerülhetnek olyan reklámok, amelyeket a tárhely szolgáltatója hirdetési céllal beletesz.

A blog e-mail címéről a személyes adatokat tartalmazó e-mailek az elolvasástól számított 3 munkanapon belül véglegesen törlésre kerülnek.

A blogon regisztrációt követően bárki elmondhatja véleményét az aktuális témáról.

Hozzászólásnál kerülni kell a trágár kifejezéseket, a rasszista megnyilvánulásokat. Tilos más weboldalak reklámozása és a SPAM. Ha ezek bármelyike szerepel egy hozzászólásban, figyelmeztetés nélkül töröljük.

A blog szerkesztői bármikor figyelmeztetés nélkül törölhetik az olyan hozzászólásokat, mely a blog olvasóit vagy szerkesztőit sértheti.

Aki több hozzászólásában is megszegi a fenti szabályzatot, és azt a figyelmeztetést követően sem tartja be, kitiltásra kerül. Ennek időtartamáról a szerkesztők döntenek. 

Nincs lehetőségünk minden kommentet átolvasni, ezért előfordul, hogy néhány kirívó hozzászólás is a többi között marad.

A hozzászólásaiért mindenki maga vállal felelősséget!

A hozzászólások közül a blog szerkesztői kiemelhetnek teljes hozzászólásokat, és közzétehetik a blog főoldalán, ha a szerkesztők úgy ítélik meg, hogy hasznos információt tartalmaz a hozzászólás.

Hasznos információ, amit a blog szerkesztői annak gondolnak.

A blogon megjelenő cikkekben szereplő személyek, helyszínek, nevek csak kitalációk. Bárminemű hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.