Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így nyaral Gyepmester

Nos, kedves barátaim, az a nagy helyzet, hogy lassan itt a nyár vége, sokan kezdik a sulit, sokan kezdik a melót, vége az uborkaszezonnak, és hogy ennek mennyire örülünk, az más kérdés. Az én nyaram fele munka nélkül telt, a másik felét pedig jelenleg egy lakatos műhelyben sátorozom végig. 4.30-kor kelés, délutántól reggelig alvás, nagyjából így néz ki a napom. A hétvégéim is természetesen munkával telnek, így hát egyelőre csak gyűjtögetjük a sztoriadalékokat. Köszi a rengeteg e-mailt, és főleg a bizalmat, hogy hozzánk fordultatok segítségért álláskeresés ügyében! Sokaknak már sikerült válaszolni, sok meg még hátra van. De türelem, mindenkinek visszaírunk, adunk tanácsot, amint időnkből és energiánkból futja rá. 

A nyár hátralevő részében remélem mindenki csobban egyet még, és tesz még egy kört a fain verdával letekert ablakkal, max hifi hangerővel a főutcán! Akik pedig még mindig vágynak némi kikapcsolódásra, és kedvelik a veterán autókat, azoknak ajánlom figyelmébe az alábbi rendezvényt. Aki úgy dönt, hogy eljön, az még alkalomadtán velem is összefuthat, és megiszunk egy sört, miközben eszmecserét folytatunk arról, mi is az a kötvénykockázati swap, és hogyan lehet munkához jutni a mi kis banánköztársaságunkban. Részletek itt.

 

 

 

 

0 Tovább

Blog szabályzat

Megalkottuk blog szabályzatunkat, mely az alábbi pontokból áll. A szabályzat változhat, ezért az olvasók felelőssége figyelemmel kísérni.

0 Tovább

A 7szilva segít!

Kedves Olvasóim!

 

Az utóbbi napokban több olyan blogbejegyzést, cikket, e-mailt olvastam, hogy sokan egyszerűen nem találnak munkát, soha senki nem válaszol nekik, és közülük többen fél évnél régebben munkanélkül vannak. Valóban nagyon nehéz állást találni, pláne jó állást, így együttérzésünk jeléül segítő jobbot nyújtunk az álláskereső honfitársainknak! Ha nem találsz munkát, vagy most kezded az álláskeresést:

- írd meg az önéletrajzodat

- írj egy levelet hozzá röviden, hogy ki vagy, hol élsz, milyen munkákat szeretnél megpályázni

- e-mailben küldd el a 7szilva e-mail címére (jobb oldalt alul megtalálod)

Mi elolvassuk, és válaszlevelünkben hasznos információkkal látunk el, hogy nagyobb esélyed legyen megkapni a kiszemelt állást. Mindezt ingyen, és természetesen később sem kell majd termékbemutatóra jönni, meg nem is fogunk elárasztani különböző okj hiénák ajánlataival, és persze az e-mail címeteket semfogjuk kiadni senkinek. Itt sem tesszük közzé a beérkező leveleket (hacsak nem kéritek :-) Sok évet töltöttünk mi is munkakereséssel, lehet, hogy tudunk adni néhány hasznos tippet. A válasz az e-mail dömpingtől függ, lehet hogy még aznap válaszolunk, lehet hogy csak egy hét múlva, szóval köszi a türelmet előre is. Fontos, hogy mi csak segítünk, tehát nem írjuk meg senki helyett az önéletrajzot, meg nem kutatunk állások után! A gesztenyét mindenkinek magának kell kikaparni. Ez az akció addig tart ameddig tart, és van erőnk, időnk csinálni.

 

Tehát küldd el nekünk a CV-t, mi meg megírjuk neked a frankót! 

 

7 Tovább

Ha már dohány...

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy unalmas délelőtt, amikor elolvastam ezt a cikket a dohányzásról. Gondoltam írok róla néhány gondolatot, mivel magam is letettem a cigit, illetve minél csóróbb valaki, annál inkább hozzányúl a cigihez (meg piához, drogokhoz, stb.)

8 Tovább

Technológia, gazdaság, politika (olvasói rovat)

Az alábbi kéziratot Dr. Erdész Károly olvasónktól kaptuk. Érdekes gondolatok vannak benne, ezért vitára bocsátjuk. Tudományos rovatunk következik.

0 Tovább

7szilva

blogavatar

Az író egykor szebb időket élt ember, aki helyét keresi a nagyvilágban. Nyitottsága miatt fényt derít a csalásokra és átverésekre, így a kisemberek felemelkedését szolgálja.

Utolsó kommentek